Welkom op de site van:


Op deze site kunt u lezen wie wij zijn en wat wij geloven.
Heeft u vragen of opmerkingen, klik dan hier.Publicatie websiteBeste bezoeker deze website is mede bedoeld als opbouw van onze gemeente. Wanneer u of jij iets wilt publiceren dan kunt u een mail met informatie sturen naar pkntenboer@ziggo.nl , dan zorg ik er voor dat de informatie op de website geplaatst wordt.
Met vriendelijke groet Dick Bos Ticheldobben


Gemeente Groei Groepen 20+ en 30 +


We zijn superblij met twee actieve, gezellige Gemeente Groei Groepen voor 20-plussers en 30 plussers. Maar er is altijd plaats voor jou! In de groepen zitten veel verschillende mensen: van mensen die niet in de christelijke traditie zijn grootgebracht en nog op zoek zijn naar de zin van geloven, tot mensen die al belijdenis hebben gedaan en al meer geloofservaring hebben. Wat we gemeen hebben is dat we onze levenservaringen en geloofservaringen delen en samen zoeken naar een weg om Jezus na te volgen.
Het thema van dit jaar sluit heel mooi aan bij deze zoektocht. Aan de hand van een gespreksboekje van het Evangelisch Werk Verband waarin we de eerste brief van Petrus bestuderen, denken we na over de vraag hoe we Jezus kunnen volgen in een verwarrende tijd. Het boekje heet: de HOOP die in ons leeft. Thema’s die dit jaar aan de orde komen zijn: Wie zijn wij zelf en hoe staan we in deze samenleving?

De eerste bijeenkomst van de 20 + groep is op zondag 15 oktober om half 1 in Siddeburen, Oudeweg 128 bij Meinie en Jose Bosker ( We lunchen gezamenlijk en je kunt met mij meerijden als je dat wilt)

De eerste bijeenkomst van de 30 + groep is op dinsdag 3 oktober om 20.15 bij Anneke de Jong en Martin Schaaphok, Fazanthof 6 in Ten Boer.
Voor vragen of aanmeldingen kun je me altijd bellen of appen 0681547288
(Ook als je wel bij een Gemeente Groei Groep wilt, maar niet op deze dagen kunt of ouder bent, zijn er mogelijkheden. Onze gemeente heeft 8 Gemeente Groei Groepen met verschillende samenstellingen.)
Hartelijke groet, Inge de Rouwe


Talentenbank


Het doel van de talentenbank is: Het inzetten van uw of jouw talent en/of gave

We kijken niet alleen wat de commissies aan vrijwilligers nodig hebben, maar zoeken ook naar activiteiten om de talenten van de gemeenteleden in te kunnen zetten. Dit alles om met deze talenten "samen meer kerk te zijn".

De talentenbank leent zich er goed voor om projectmatig te kunnen werken. Gemeenteleden die het niet zien zitten om voor een langere periode “vastgelegd” te worden hebben wellicht wel tijd en zin om deel te nemen aan kortlopende acties of projecten voor de kerk en kunnen dit dan ook aangeven. Elk steentje draagt immers bij aan de opbouw van onze gemeente.

Aangezien God iedereen talenten heeft gegeven kan dus een ieder de enquête invullen. Wij hopen daarom dat u even de tijd neemt de enquête in te vullen.

De talentenbank commissie.

Druk hieronder op het plaatje voor de enquête


Laatste activiteiten / verslagen


Zaterdag 16 december heeft de diaconie een kerstouderenmiddag georganiseerd voor de ouderen. Medewerking werd verleend door het kinderkoor Eigenwijs. Een fotoverslag hiervan is hier te bekijken

Zondag 19 november werd er een speciale dienst gehouden, omdat het 50 jaar geleden is dat de eerste Nieuws van Kerk en Kansel uitgegeven is De oprichters van Nieuws van Kerk en Kansel gaven aan het leuk te vinden om dit jubileum op de één of andere manier met ons te vieren. Een fotoverslag hiervan is hier te bekijken

Voor complete archief klik hier.Laatste wijzigingen op 10 mei 2018.