Welkom op de site van:


Op deze site kunt u lezen wie wij zijn en wat wij geloven.
Heeft u vragen of opmerkingen, klik dan hier.Publicatie websiteBeste bezoeker deze website is mede bedoeld als opbouw van onze gemeente. Wanneer u of jij iets wilt publiceren dan kunt u een mail met informatie sturen naar pkntenboer@ziggo.nl , dan zorg ik er voor dat de informatie op de website geplaatst wordt.
Met vriendelijke groet Dick Bos Ticheldobben


Kerk TV


Vanaf nu zijn de kerkdiensten ook via internet te bekijken, zowel live als achteraf.


Bouwstenen Bijbel School seizoen 2016-2017


Om te groeien in je geloof, moet je zorgen dat je stevig geworteld bent in goede grond. Verdieping in je geloof zoeken betekent dat je meer vrucht mag gaan dragen voor jezelf, je omgeving en je gemeente. De Bouwstenen Bijbel School (BBS) biedt daar prachtige handvatten voor.

De Gereformeerde Kerk van Ten Boer (PKN) gaat verder met deze boeiende cursus. Wij nodigen iedereen van harte uit om hieraan deel te nemen, ook als je niet uit Ten Boer komt of lid bent van een andere kerk. Uiteraard kun je eerst een keer vrijblijvend proberen of het bij jouw behoeften past. Door het werken met losstaande thema’s is het mogelijk op elk moment mee te doen met de cursus.
In principe komen we een keer in de drie weken bij elkaar. Wil je meer weten, kun je altijd even contact met mij opnemen.

Druk hieronder op het plaatje voor een youtube filmpje Bouwstenen Bijbel School
Wanneer:

1 mei opruimen van blokkades
25 september communicatie van het evangelie
16 oktober rentmeesterschap
6 november gemeente als lichaam


Waar: gebouw Menorah, Wigboldstraat 3, Ten Boer
Tijd: 20.00-22.00
Wat: cursus Bouwstenen Bijbel School
Contact: ds. Peter Elzinga, Wigboldstraat 5, 9791 CP Ten Boer.
Tel: 050-2309276
Email: pe.elzinga@planet.nl
Kosten: ongeveer €80,- voor de hele cursus, inclusief materiaal


Kees Kraayenoord


Kees Kraayenoord is een passievolle spreker en èèn van de bekendste Christelijke zanger in Nederland. Hij werd geboren in een christelijk gezin in Katwijk aan Zee. Via een cursus “Worship Leading”, die hij volgde bij Jeugd met een Opdracht, kwam Kees Kraayenoord in contact met producenten van cd`s met opwekkingsliederen. Kees werd betrokken als zanger en werkte vervolgens enkele jaren mee aan de jaarlijkse pinksterconferenties van Stichting Opwekking. Kees heeft theologie gestudeerd aan de Azusa Theologische Hogeschool. Na zijn afstuderen kwam hij terecht in de praiseband van EO-Ronduit en de band van Ralph van Manen.

Dagelijkse bezigheden
In de laatste jaren heeft Kees zich voornamelijk bezig gehouden met het uitbrengen van cd`s en met het optreden op concerttours en verschillende festivals. Zo stond hij onder meer op het Flevo festival, de EO-Jongerendag en trad hij als eerste Nederlander op bij de uitreiking van de Dove Award (GMA), het bekende evenement in Amerika met prijzen voor Christelijke muziek.
Kees Kraayenoord richt zich tegenwoordig meer op zijn rol als voorganger van de Mozaiek0318 gemeente in Veenendaal.

Druk hieronder op het plaatje om naar de website van Mozaiek 0318 te gaan
Vaderdag concert
Alles wijst er op dat het een inspireerde Vaderdag concert gaat worden 17- juni-2017. Samen met Mozaiek0318 band zal Kees diverse liederen laten horen en ons geïnspireerd weer naar huis laten gaan. Wees er snel bij want de aantal stoelen zijn beperkt.
Datum: 17-juni-2017
Locatie: Theater De Molenberg Delfzijl
Aanvang: 19.30 / Zaal open: 19.15
Kaartverkoop: Via onderstaande link
V&T cluster Ten Boer/Thesinge/Stedum/Ten Post


Het jaarthema van het cluster is ‘Deel je leven’

Hiermee zijn wij als clustercommissie “Vorming en Toerusting” aan de slag gegaan en hebben weer een gevarieerd programma samengesteld.
Het is mogelijk dat er in de loop van het seizoen activiteiten plaatsvinden die bij het verschijnen van het boekje nog niet bekend waren. Deze zullen via de bekende kanalen bekend gemaakt worden
Er zijn ook een aantal activiteiten in het boekje opgenomen van de Gereformeerde Kerk in Ten Boer, die op dit moment nog geen deel uitmaakt van deze clustercommissie.
Wij hopen u bij één van de activiteiten te ontmoeten.


Druk hier om de het volledige programma in pdf te zien.
Talentenbank


Het doel van de talentenbank is: Het inzetten van uw of jouw talent en/of gave

We kijken niet alleen wat de commissies aan vrijwilligers nodig hebben, maar zoeken ook naar activiteiten om de talenten van de gemeenteleden in te kunnen zetten. Dit alles om met deze talenten "samen meer kerk te zijn".

De talentenbank leent zich er goed voor om projectmatig te kunnen werken. Gemeenteleden die het niet zien zitten om voor een langere periode “vastgelegd” te worden hebben wellicht wel tijd en zin om deel te nemen aan kortlopende acties of projecten voor de kerk en kunnen dit dan ook aangeven. Elk steentje draagt immers bij aan de opbouw van onze gemeente.

Aangezien God iedereen talenten heeft gegeven kan dus een ieder de enquête invullen. Wij hopen daarom dat u even de tijd neemt de enquête in te vullen.

De talentenbank commissie.

Druk hieronder op het plaatje voor de enquête


Laatste activiteiten / verslagen

Vrijdag 14 april, zondag 16 april en maandag 17 april waren er paasdiensten. Een fotoverslag hiervan is hier te bekijken.

Zondag 19 maart werd er een Jeugddienst gehouden. Een fotoverslag hiervan is hier te bekijken.

Vrijdag 10 maart heeft Impact het spel "Ik hou van Holland" gespeeld. Een fotoverslag hiervan is hier te bekijken.

Zondag 5 maart werd er 's avonds een Cantatedienst gehouden met medewerking van CGZ 't Korenbloempje. Een fotoverslag hiervan is hier te bekijken.

Zondag 5 maart werd er een DoeMeeDienst gehouden in samenwerking met enkele Gemeente Groei Groepen. Een fotoverslag hiervan is hier te bekijken.Voor complete archief klik hier.Laatste wijzigingen op 20 april 2017.